20 random facts about me.

dah nampak sangat da boring betul ni. dah nampak sgt tadak idea ni.

dah nampak sgt daaaaaa T_T
alaaaa sekali sekala nak update pasal diri sndiri pe salahnya ye dop? :p

*eleh, macam de je orang nak baca kan? ahak ahak

1) nama saya hazirah.
2) lahir 23 januari.
3) asal Besut, Trganuuu
4) nama 'tsumiki hajira' ni datangnya dari satu watak anime.

ni la Tsumiki yang comel sangat tuuu
5) anak bongsu dari 6 org adik beradik. paling manja, paling ganas, paling poyo dan sekian sekian.
6) suka benda yang fluffy terutamanya kucing dan hamster
7) Diploma Pengurusan Seni UiTM Puncak Perdana. sekarang dah Ijazah Sarjana Muda Animasi & Teknologi Skrin di kampus yg sama.
8) tak suka makan ikan
9) suka main pc game. tapi takdelah obses sgt. still ada life
10) suka warna ungu, merah jambu, hitam
11) agak pendiam dan suka buat hal sendiri
12) suka menyanyi dan tengok Masterchef
13) dah ada 6 orang anak sedara.
14) introvert tapi kalau dah rapat, memang jadi tak betul
15) in a relationship
16) tak suka pakai makeup, high heels dan handbag
17) suka doodle dan bukan otaku
18) jiwang dan suka menyendiri
19) suka layan lagu oldschool.
20) update blog ikut mood. kadang-kadang malas. heh.

okay tu jer post kali ni. saje nak bagitau la kalau ada yang nak tau. kihkihkih 

any question tanye je kat shoutbox kat tepi ni atau comment kat bawah ni ek

terima kasih~


babai~

5 comments:

Khairulsyarafi Ruang Monolog said...

haha, kelawar...
saya burung antu je

tsumiki hajira said...

ni kelawar bukan sebarang kelawar. batwoman of the night.

M H S said...

Hai bole tak email sy tips temuduga diploma animasi 👍🏻👍🏻 hakimsabaruddinx@gmail.com

tsumiki hajira said...

oh hai to you too, sorry for the late reply, boleh. next post akak share :)

shahir amirul said...

asalamualaikum.. prtama skali, sya x sngka kite ni asal satu daerah iaitu besut. di sini saya nak ckap yng sya mngambil course animasi di UNIMAS, first year. sya minat animasi, tapi sya x minat anime. mcm mna tu ehh? haha.. sya ad 4 pilihan mejor sbnarnye iaitu grafik, industry design, animasi dan fesyen.. boley bagi pendapat x?

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com