masalah peribadi

just nak mengadu lah. ada satu masalah peribadi aku yang sangat kritikal sekarang ni.
ya, sangat kritikal.

sejak kebelakangan ini memang dah banyak kali nampak benda alah ni



suatu malam yang sepi



rumah pun dah sunyi





maka tinggallah diri ini sendiri




sebelum tidur mestila kena basuh muke gosok gigi.



tiba-tiba


 nampak satu benda rare


oh, bergerak2.
okey dh tau apa tu


ya Allahhh

ohh no ohh nooo



aik? tak bergerak pon??
tido ke hape



okey sampai jarak tu je paling dekat boleh ambik.

sebelum dia mengibarkan sayap keramatnya baik aku cabut dulu

apepun aku agak cuak untuk stay lebih lama kat dalam rumah yg sunyi sepi ni sebab lipas dah mula bermaharajalela kat dalam jamban.

cemana nak mandi cengginiiiiiiiiii???? help meeeee

cemana nak buang takut kat lipas ni?? eeeeee gelilaaaa. tengok pun dah geli eeeeeee

ayyyoooo


2

Cosplay punye hal

again. pengalaman first time buat benda

buat benda apa plak ni... -.-

selama bertahun teringin nak try, akhirnya masa ni jugak la dapat peluang

konon berangan nak jadi pwinshes. puihh


ayooooo

ohoh, ni under subjek Lakonan Animasi untuk semester 2 ni. ni kira penilaian akhir la. dah la buat kat DATC. aku boleh terima lagi la buat kecik2. kalo buat kat stage besar gedabak tu, memang aku patung cendana la kat situ

mula-mula ingat nak jadi Elsa citer Frozen tu, tapi rasa macam orang dah slalu tengok. lagipun last sem dah de orang buat. pastu ingat nak buat Cruella De Vil dalam citer 101 Dalmatians tu. alaaaaa yang rambut hitam putih muke huduh tu.

rasa macam dia terlampau huduh jadi last-last pilih nak jadi Anna. citer Frozen jugak... haih 

sorrryyy aku terlampau minat cerita tu. lagipun boleh nyanyi2 sket.

kalau duk atas stage aku prefer menyanyi la. siyes aku tak berani berlakon. walaupun dah pernah tapi still, aku lebih rela menyanyi la. tapi menyanyi pun badan stret je la. takpun pandang belakang, x nampak muka, and orang pun dengar suara je. gittewwww

kena buat sketsa dalam 2-3 minit cam tu la. dapat pair yang pilih jadik Lily Munster cerita femes yg lama tu.

semua cuak terus nak naik stage. kikikikikiki

maleficient dan bfnye
hantu nk gigit org

abis je show atas stage semua nak crossplay. tukar prop la. tukar rambut la.

k teruja gila

costum tu Ummi yang buatkan. punyelah beriya nak bercosplay, sebulan sebelum tu dah tempah awal2 dah. adoi

nampak x semangat kekospleyan di situ

classmates and da lecturers

masa ni memang nampak semua dah jadik orang lain
hilang stress sket time ni. dptlah happy2 ngn kengkawan

hope next time ade lg chance join cosplay. mwehehehehhe


0

Sofy 360 Project

ni hah. first time Tsumiki Hajira buat graffiti... cehhh puihhhh!


cenggini rasanya

dah basi baru nak post. biase ler. busy cm retissss

tp tak tau la nak panggil mural ke graffiti

baru-baru ni Sofy (syarikat tuala wanita tu) ada buat collabration project dgn fakulti aku untuk hasilkan graffiti... tak kisah design apa, tp tema dia "Excitement Never Dies"

paling best, aku berpeluang untuk sumbangkan sedikit idea design untuk graffiti... uhuhh memang speechless nak buat tu. tak pernah design apa-apa lagi sebelum ni rasanya.

best giler kot buat benda ni. lagi ramai lagi best. tetiba duk bayangkan kalau dapat buat graffiti yang panjang gila tu.... so that semua orang turun buat sekali..

ni namanya kenangan manis.. uhuhuhuhuhuhuk

design yg aku buat. agak baby2 kt disitu

aku memang suka lukis jantung. sebab dia ada maksudnya tersendiri.

berangan jap

sempat fikir pasal assignment yang dah macam bukit tonggek tu. dengan kelasnya aku escape. teruk betul

memang berserabut time ni tapi hilang terus bila enjoy habis

panjat tinggi2 yg takleh blaa tu

kesimpulannya, bagi aku dan rakan2 lain yang first timer ni, memang happy la dapat belajar sikit dari orang-orang pro. orang yang banyak membantu ialah Kenji Chai, yg merupakan salah sorang artis graffiti yang sangat pro. siap ada equipment bagai untuk lukis graffiti. then aku perasan rasanya dia boleh lukis pakai dua-dua belah tangan. uyoooooo

rasanya sempat lagi promote tuala wanita Sofy dekat orang yang lalu lalang kat situ. ohohohoho

dah siap.

warna warni. tu aku memang suka. kaler is a must!!!

da crews. aku yg baju merah kakton tu

rasa best dia lain macam dan lebih best lagi dari diploma. uyooooo
dengan lecturers yang sporting habis!
dengan classmates! walaupun tak cukup orang... :(

looking forward for next activities together gether.... mwehehehehehehe~

jadi sesiapa yang dah belajar kat Puncak tu, kalau tertengok grafiti ni ingatlah Tsumiki ye. hehehehe

2

baby Arsyad

saje menggedik nak share

bulan 8 aritu dapat sorang lagi anak sedara.

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaa *lompat tembus siling*

Alhamdulillah

tido pun stail

ini budak comel gila. booolat gila muka dia. kahkah

comel melampau

nama arjuna beta ni Che Muhammad Hasif Arsyad. oh men, nama macho, serius. ni anak sulung kakak. kiranya ni anak sedara yg kelima. 

uuuuuuuuuuu meriah la lepas ni.

hensem gila

budak ni memang senang nak jaga. sempat dengar dia kentut, merengek dan menangis semua. paling best bila dia menangis kita dodoi dia nyanyi sket2 terus dia lentok balek.

bila tido kadang-kadang mata macam x tutup rapat. kira cool la jugak. haha

sekarang tgh habiskan sisa2 sem 2 yg dah masuk minggu 12. tunggu 3 minggu lagi nak balek. sabar je la ya Allah.

busy sgt sekarang. dgn hampir 10 kerja nak kena siapkan. 3 final project.

huhhhh, dah nama pun pelajar yg sedang belajar, buat cara macam pelajar la. assignment tetap assignment. kemana ku lari ku tetap kena buat juga. ohyeah babeyh.


posing abes chuolls.

sebenarnya aku homesick kbai.
3

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com